Alle artikelen over Lichaamstaal

Lastig gesprek? Armen wijd! Lichaamstaal - 7,7 (36 stemmen) - 6 reacties Verkeert u in een lastige gesprekssituatie met uw klant, dan is er een mooie manier om eruit te komen. Gebruik uw lichaamstaal om het gesprek ten goede te keren. Het werkt!
Lees verder..
Lastig gesprek? Armen wijd! Lichaamstaal - 7,8 (22 stemmen) - 1 reacties Verkeert u in een lastige gesprekssituatie met uw klant, dan is er een mooie manier om eruit te komen. Het gaat daarbij om uw lichaamstaal.
Lees verder..
Verkopen begint bij de eerste indruk Eerste indruk - 7,4 (26 stemmen) - 3 reacties Wist u dat binnen luttele seconden mensen bij een eerste ontmoeting al een oordeel over u hebben geveld?
Lees verder..
De zin en onzin van spiegelen Spiegelen - 7,2 (30 stemmen) - 3 reacties Wat is spiegelen ook alweer en heeft u daar als verkoper nou iets aan of niet?
Lees verder..
Uw stem kan de doorslag geven Lichaamstaal - 8,1 (23 stemmen) - 3 reacties De meest onderschatte verkooptool is het gebruik van uw stem. Maar welke verkoper is hier nou bewust mee bezig?
Lees verder..
Uw stem geeft de doorslag Stemgebruik - 8,0 (33 stemmen) - 1 reacties Uw stem: misschien wel het meest onderschatte verkoopinstrument. Tips voor beter stemgebruik.
Lees verder..
Met woorden alléén redt u het niet! Lichaamstaal - 6,5 (11 stemmen) - 5 reacties Zijn woorden voldoende om goede deals af te sluiten? Nee hoor, het is uw lichaamstaal die 't hem doet! >>>
Lees verder..
Gebaren en wat ze betekenen Lichaamstaal - 6,5 (72 stemmen) - 4 reacties Wanneer u de gebarentaal van uw klanten verstaat geeft u dat een enorme voorsprong. Hier de betekenis van de meest voorkomende gebaren.
Lees verder..
Auditieve indrukken en verkopen Lichaamstaal - 8,0 (1 stemmen) Zijn woorden genoeg om uw klant te bereiken? Nee, intonatie en lichaamstaal is nodig om uw informatie doorslaggevende kracht te geven.
Lees verder..
Kritische belangstelling Verkoopgesprek - 6,0 (1 stemmen) Als klanten van plan zijn uw product aan te schaffen, laten ze dit niet altijd direct blijken door brede te glimlachen en enthousiast gedrag.
Lees verder..
Interactie tussen de klanten Klantencontact - 4,5 (4 stemmen) - 1 reacties In veel gevallen heeft u te maken met niet één, maar twee of meer klanten. In dat geval is het ook belangrijk om er op te letten welke interacties er tussen de klanten plaatsvinden. Waar moet u speciaal op letten? >>>
Lees verder..
Overtuigend zijn Overtuigen - 2,7 (9 stemmen) - 7 reacties Komt u niet overtuigend over? Dan heeft dat vermoedelijk eerder te maken met uw houding en instelling dan met wát u te zeggen hebt. >>>
Lees verder..
Toon kracht in uw presentatie Lichaamstaal - 6,9 (8 stemmen) - 2 reacties Het is niet altijd makkelijk de goede houding te vinden bij het verkoopgesprek. Waar moet u aan denken? >>>
Lees verder..
Spreekt u wel de goede taal met uw lichaam? Lichaamstaal - 5,6 (7 stemmen) Hoe stevig staat u of zit u, wat is uw houding? Neutraal, agressief, defensief? Houding kan doorslaggevend zijn! >>>
Lees verder..
Stiltes in het verkoopgesprek Lichaamstaal - 7,0 (21 stemmen) - 1 reacties Vaak wordt vergeten dat stiltes zeer belangrijk zijn. Hoe ga je nu om met die stiltes? >>>
Lees verder..
Ken de non-verbale verkoopsignalen! Lichaamstaal - 6,4 (29 stemmen) - 2 reacties Als de klant geïnteresseerd is in de aankoop van je product zal dit aan zijn woordkeus te merken zijn.
Lees verder..
Persoonlijke Sales Ontwikkeling


Abonneer
Onze auteurs
Rene  Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Marcel  Hoefman

Marcel Hoefman

Marcel Hoefman traint en adviseert organisaties en individuen die meer rendement uit commerciële .. meer..

Natasja   Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

Michel  Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer is oprichter van SalesQuest, een trainingsbureau gespecialiseerd in acquisitie- en .. meer..

Harro  Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten is directeur/ eigenaar en trainer bij Bron & Partners. Hij adviseert bedrijven .. meer..

Toine  Simons

Toine Simons

Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

Jan-Willem  Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

Victor  Bonke

Victor Bonke

Als bevlogen spreker, trainer en coach helpt Victor salesmensen bij (koude) acquisitie, gebaseerd .. meer..

Jos  Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

André  Hagelen

André Hagelen

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..