Alle artikelen van Natasja Hoogenboom

Natasja   Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun offertetrajecten. Met haar bedrijf SalesTAALent helpt zij dienstverlenende organisaties bij het binnenhalen en behouden van opdrachten via tenders en aanbestedingen. Daarnaast traint zij salesprofessionals en ondernemers in het schrijven van onweerstaanbare offertes, offline en online. SalesTAALent.nl

Veelgemaakte schrijffouten in offertes Offertes - 8,5 (32 stemmen) - 1 reacties Wist u dat 80% van de inkopers geïrriteerd raakt door schrijffouten in offerteteksten? Lees welke taalfouten vaak worden gemaakt, zodat u ze niet hoeft te maken.
Lees verder..
De winnende offerte volgens inkopers Offertes - 7,2 (13 stemmen) - 1 reacties Hoe denken inkopers van aanbestedende diensten over uw offerte en over aanbestedingstrajecten? Ik vroeg het aan 7 inkopers.
Lees verder..
Is TIJD uw grootste concurrent? Aanbestedingen - 7,4 (10 stemmen) Het valt mij op dat veel mensen tijd te kort lijken te hebben. In dit artikel géén tips, maar een blik op hoe we tijd eigenlijk beleven. Het zou u weleens tijd op kunnen leveren...
Lees verder..
Succesvolle offertes schrijven in minder tijd Offertes - 7,8 (11 stemmen) - 4 reacties Het schrijven van een perfecte offerte kost tijd. Met deze tips schrijft u een stuk sneller en enthousiaster een offerte, die naadloos aansluit bij de klant.
Lees verder..
Help uw klant over de streep Offertes - 8,5 (6 stemmen) - 1 reacties Heeft u net een offerte verstuurd? Uw klant is nu met uw aanbod bezig in zijn hoofd. Lees hier hoe u uw klant kan helpen kiezen door juist nu op meer plekken zichtbaar te zijn!
Lees verder..
Zo draagt tenderdesign bij aan de gunning Offerte Het oog wil ook wat! Ontdek hier hoe en waarom tenderdesign uw aanbestedingsplan mooier, completer én overtuigender maakt.
Lees verder..
Aanbesteden is topsport Aanbesteding - 8,0 (4 stemmen) - 1 reacties Net als in topsport moet u bij aanbestedingen op het juiste moment pieken. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding. Lees hier hoe u dit het beste aanpakt.
Lees verder..
Uw offerte is net als een liefdesbrief Offerte - 8,7 (16 stemmen) - 3 reacties Net als in een liefdesbrief wilt u in een offerte de vonk laten overslaan. Hoe pakt u dat effectief aan? Ontdek het hier.
Lees verder..
Hoe draagt LinkedIn bij aan de winnende aanbesteding? LinkedIn - 8,0 (1 stemmen) Het is een must dat de LinkedIn-profielen aansluiten bij uw aanbestedingstekst. Tijd om uw LinkedIn-profiel af te stoffen? Met deze tips draagt uw zichtbaarheid op LinkedIn bij aan de winnende aanbesteding.
Lees verder..
Zo zet u de klant in de JA-modus Offertes - 8,9 (9 stemmen) De reden dat u een offerte mag schrijven is een behoefte van een klant. Hoe vertaalt u deze klantvraag naar een onweerstaanbare offerte? Ontdek hoe u de klant in de JA-modus zet.
Lees verder..
5 aanbestedingstips voor dummies Aanbestedingen Kriebelt het om zaken te doen met de overheid, maar weet u niet waar u moet beginnen? Begin dan met het lezen van dit artikel met aanbestedingstips voor dummies.
Lees verder..
Dit doet uw concurrent nog niet Offertes - 8,4 (7 stemmen) Schrijft u regelmatig in op aanbestedingen en wilt u uw concurrent een stapje voor blijven? Lees hier hoe u het verschil maakt.
Lees verder..
Autoriteit overtuigt, ook in een offerte Offerte - 8,3 (16 stemmen) - 1 reacties Vindt u het lastig om anderen te overtuigen van uw vakmanschap? Terwijl u gewoon de beste bent? U kunt er wat aan doen. Autoriteit overtuigt!
Lees verder..
Hoe wordt uw inschrijving wel concreet en duidelijk? Aanbesteding - 9,0 (3 stemmen) - 2 reacties "Niet duidelijk en concreet genoeg." Dit is de meest gehoorde afwijzing op offertes bij aanbestedingen! Lees in dit artikel hoe uw inschrijving wel concreet en duidelijk wordt.
Lees verder..
Last van kortsluiting bij het schrijven van offertes? Offertes - 9,4 (9 stemmen) - 2 reacties Veel accountmanagers zijn blij als ze een offerte mogen maken. Maar het schrijven, daar zien ze als een berg tegenop. Herkenbaar? Zo pak je een schrijversblok aan.
Lees verder..
Hulpwerkwoorden in uw offerte? Niet doen. Offertes - 8,6 (75 stemmen) - 6 reacties Weet u dat hulpwerkwoorden funest zijn voor uw verkoopsucces? Ze zijn het onkruid van de Nederlandse taal. Lees hoe u dit onkruid makkelijk verdelgt en uw verkoopsucces vergroot.
Lees verder..
Waarom de concurrent de opdracht wel scoort Offertes - 8,0 (23 stemmen) - 4 reacties Wat doen andere bedrijven zo goed in hun offerte? Heb je een voorbeeld van een winnende offerte? Het zijn vragen die ik regelmatig krijg. Ontdek hier wat winnaars in offertetrajecten doen.
Lees verder..
Zo schrijft u SMART in op aanbestedingen 10,0 (1 stemmen) Steeds vaker vragen aanbestedende diensten naar een slimme offerte. Lees hier hoe u van uw inschrijving maatwerk maakt en wint.
Lees verder..
Is uw inleiding voor een aanbestedingstekst ook zo slaapverwekkend? Aanbesteding - 9,3 (4 stemmen) Wat staat er in de eerste zinnen van úw aanbestedingstekst? Hoe laat u de vonk meteen overslaan in de inleiding? Voorbeelden van hoe het niet moet en tips voor hoe wel.
Lees verder..
Een andere kijk op sales: zo kan het ook! Persoonlijke ontwikkeling - 7,8 (11 stemmen) - 1 reacties Moeiteloos verkopen? Het inzicht dat we altijd alleen onze gedachten ervaren helpt. Lees meer in dit artikel over een andere kijk op sales.
Lees verder..
Online samenwerken aan offertes: 3 praktische tips Offertes - 9,0 (1 stemmen)
5 tips voor een klantgerichte offerte Offertes - 8,5 (15 stemmen) - 2 reacties
Zo schrijft u de winnende tekst voor een aanbesteding Offertes - 7,7 (7 stemmen) - 2 reacties
Salesstress na de vakantie? Neem een adempauze! Offertes - 8,5 (12 stemmen) - 2 reacties
Zijn risicoanalyses hoofdpijndossiers? Offertes - 5,0 (1 stemmen)
Zo staat uw klant centraal in uw offerte Offertes - 7,0 (15 stemmen) - 2 reacties
Offertes verliezen op prijs? Onzin! Offertes - 7,5 (27 stemmen) - 4 reacties
Experts overtuigen met dominante prestatie-informatie Offertes - 8,7 (29 stemmen) - 3 reacties
Zo doet u zaken met een gemeente – 8 tips Verkoopkansen - 7,5 (15 stemmen)
Maakt u deze fouten in offertes? Offertes - 7,7 (25 stemmen)
Meer opdrachten scoren uit offertes Offertes - 8,6 (17 stemmen)
Scoor met een SMART offerte Offertes - 9,7 (3 stemmen)
Persoonlijke Sales Ontwikkeling


Abonneer
Onze auteurs
Jan-Willem  Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

Rene  Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Natasja   Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

Michel  Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer helpt met zijn verkooptrainingen en publicaties bedrijven meer winstgevende omzet t.. meer..

Harro  Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten was 15 jaar eigenaar/MD van Bron & Partners Sales- en Communicatieopleidingen.
Nu geeft hij met zijn bedrijf Blue Tree Consultancy BV advies op gebied van organisatiestrategie, .. meer..

Marianne van de Water

Marianne van de Water

Expert koude acquisitie | Trainen, schrijven en vertellen over succesvol bellen | Iedereen met een.. meer..

Toine  Simons

Toine Simons

Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

Jorg  Hartog

Jorg Hartog

Hoe bouw je een new business machine waarmee je iedere maand een constante flow van afspraken en n.. meer..

Jos  Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

André  Hagelen

André Hagelen

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..