Alle artikelen van Marvin Sutherland

Marvin  Sutherland

Marvin studeerde personeelsmanagement en organisatiekunde aan de UvA en heeft gewerkt bij verschillende middelgrote adviesbureaus. Nu is hij trainer en coach. Thema is voor hem oa "hoe breng je meer klanten binnen en hoe maak je van tevreden klanten enthousiaste ambassadeurs".

Belemmerende emoties in de verkoop Problemen met Verkopen - 6,8 (15 stemmen) - 1 reacties Concurrentie en teruglopende verkoop leggen grote druk op de verkoper. Hoe wapent u zich in deze veldslag?
Lees verder..
5 Tips om met tegenslagen om te gaan Problemen met Verkopen - 8,3 (15 stemmen) - 1 reacties Opnieuw vijf tips om productief met tegenslag en missers om te gaan. Misschien wel de belangrijkste is: have fun!
Lees verder..
Verkopen vanuit persoonlijke kracht Verkoopsucces Bepaalt uw omgeving hoeveel u verkoopt of verkoopt u onafhankelijk van uw omgevingsfactoren?
Lees verder..
5 Tips om te scoren in netwerken Netwerken - 7,5 (2 stemmen) Van uw netwerk moet u het hebben! Maar hoe benut u doelmatig uw kansen in het netwerk? Vijf basistips. >>>
Lees verder..
Je wordt hoe je denkt dat je bent! Zelfontwikkeling Welk beeld heeft u van u zelf? Heeft u een Growth Mindset of een Fixed Mindset? >>>
Lees verder..
Focus in de verkoop en u krijgt wat u wilt krijgen Zelfontwikkeling - 10,0 (1 stemmen) - 2 reacties Kent u de kracht van de selffulfilling prophecy? Waar uw gedachten op gericht zijn, wordt dikwijls werkelijkheid. >>>
Lees verder..
5 Tips om met tegenslagen om te gaan Tegenslag - 6,1 (18 stemmen) - 1 reacties Tegenslagen hebben we allemaal wel eens. De kunst is om niet bij de pakken neer te zitten, maar dóór te gaan en te leren. >>>
Lees verder..
Op weg naar flow in sales 2 Zelfontwikkeling Wij hanteren het uitgangspunt dat elk persoon alle bronnen van persoonlijke kwaliteiten in zich hebben. Deze bronnen zijn echter in meer of minder mate bedekt door belemmerende denk - en gedragspatronen.
Lees verder..
Op weg naar flow in sales 1 Verkoopsucces Gezien de uitdagingen waar de organisatie voor staat, verwacht men veel meer van de verkoopmedewerkers dan voorheen. Verwacht wordt dat zij meer kansen signaleren en hier uit eigen beweging op inspelen.
Lees verder..
5 Tips om deze week meer te verkopen Succesfactoren - 5,9 (12 stemmen) - 7 reacties In één week aantoonbaar betere resultaten behalen. Kan dat? Jazeker! >>>
Lees verder..
Tien tips om het netwerken te saboteren... Netwerken - 5,7 (6 stemmen) - 3 reacties Netwerken is essentieel in het vak. Zonder netwerk geen verkoop. Beheerst u de optimale techniek voor efficiënt netwerken? Hier een overzicht hoe het NIET moet.
Lees verder..
Persoonlijke kracht en succes in sales Acquisitie - 5,2 (9 stemmen) - 1 reacties Het versterken van de persoonljke kracht als verkoper. Daar gaat het hier over. De verkoopmanager speelt een belangrijke rol in het sterker maken van zijn verkopers. Wat moet hij dat doen en met welk effect?
Lees verder..
De psychologie van de verkoper Psychologie in de verkoop - 7,8 (49 stemmen) - 6 reacties Kunt u verkoper of als verkoopmanager de enorme uitdagingen wel aan? U hebt immers te maken met hevige concurrentie, teruglopende verkoop en het uitstellen van koopbeslissingen. Een uitnodiging om te veranderen!
Lees verder..
Psychologie van de verkoper: meer succes in sales Zelfontwikkeling - 6,5 (16 stemmen) - 3 reacties Attitude en mindset, daarmee onderscheiden succesvolle verkopers zich van hun doorsnee-collega's.
Lees verder..
Brainpower: zet je ongebruikte 90 procent van je brein in om meer te verkop Psychologie in de verkoop - 7,3 (17 stemmen) Marvin Sutherland bereikte zijn 'mind-boggling' DOEL! Hoe deed hij dat?
Lees verder..
Verkoopresultaten en angst Problemen met Verkopen - 7,2 (33 stemmen) - 1 reacties Succesvolle verkopers kennen niet alleen hun eigen kracht, maar onderkennen ook hun angsten. Onze resultaten worden niet alleen bepaald door onze kwaliteiten, maar ook door datgene wat ons tegenhoudt, onze angst.
Lees verder..
Personal Branding Zelfontwikkeling - 6,1 (11 stemmen) - 2 reacties Personal Branding kenmerkt de associaties, beelden en emoties die je naam bij anderen oproept. Personal branding is een manier om jezelf duidelijk op de kaart te zetten.
Lees verder..
Verkopen vanuit je persoonlijke kracht 1 Verkoopsucces - 7,4 (11 stemmen) In het bedrijfsleven en in het MKB wordt het management vroeger of later geconfronteerd met de vraag: “wat maakt nou een goede verkoper?”
Lees verder..
Empower je salesforce Psychologie in de verkoop - 7,4 (12 stemmen) - 2 reacties Dit zijn spannende tijden voor de verkoper. Er zijn positieve geluiden over een aantrekkende economie. Daarnaast is er steeds meer sprake van hyperconcurrentie. Hoe kan jij het verschil maken?
Lees verder..
Verkoopsucces: geluk of co-creatie? Verkoopsucces - 7,9 (9 stemmen) - 2 reacties Verkoop is een van de mooiste vakken ter wereld. Wat je ontvangt, wordt bepaald door hoe jij bent! Hoe je denkt, hoe je je voelt en wat je doet, levert meteen resultaat op.
Lees verder..
Persoonlijke Sales Ontwikkeling


Abonneer
Onze auteurs
Jan-Willem  Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

Rene  Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Natasja   Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

Michel  Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer helpt met zijn verkooptrainingen en publicaties bedrijven meer winstgevende omzet t.. meer..

Harro  Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten was 15 jaar eigenaar/MD van Bron & Partners Sales- en Communicatieopleidingen.
Nu geeft hij met zijn bedrijf Blue Tree Consultancy BV advies op gebied van organisatiestrategie, .. meer..

Marianne van de Water

Marianne van de Water

Expert koude acquisitie | Trainen, schrijven en vertellen over succesvol bellen | Iedereen met een.. meer..

Toine  Simons

Toine Simons

Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

Jorg  Hartog

Jorg Hartog

Hoe bouw je een new business machine waarmee je iedere maand een constante flow van afspraken en n.. meer..

Jos  Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

André  Hagelen

André Hagelen

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..