Alle artikelen van Jorg Hartog

Jorg  Hartog

Hoe bouw je een new business machine waarmee je iedere maand een constante flow van afspraken en nieuwe klanten genereert? Ik geloof erin dat je prospects moet behandelen als mensen en niet als leads of kansen; met behulp van ABM-strategieën, gepersonaliseerde calls, e-mails en inmails bij ieder contact. Dat is voor mij het fundament een succesvolle new business machine. Ik ben graag in gesprek met vakgenoten over het salesvak en deel daarover veel op Linkedin.

Hoe top performers excelleren onder druk Vaardigheden van de verkoper Top-sporters, -zakenmensen, -kunstenaars of -verkopers; het vermogen om onder druk te presteren is een kenmerk dat hen onderscheidt van de massa. Wat kunnen we van ze leren?
Lees verder..
Blijf de concurrentie een stap voor Acquisitie Bedrijven die succesvol zijn in sales leggen op tijd een proces vast om een 'new business accelerator' te creëren. Hier is een driestappenplan waarmee je dit zelf ook kan doen.
Lees verder..
Expected Goals - een voetbalperspectief Verkoopstrategie - 9,0 (1 stemmen) In voetbal en business zit echte winst vaak niet in de score van vandaag, maar in de groei en ontwikkeling van morgen - lees meer.
Lees verder..
Waarom uitzonderlijke ondernemers goede verkopers zijn Vaardigheden van de verkoper - 9,5 (2 stemmen) Salestraining, salespraktijk, salestheorie - soms loont het om buiten je eigen werkveld te kijken. Zo kan je als verkoper veel leren van succesvolle ondernemers. Ontdek hier de top 5 leerpunten.
Lees verder..
Stairway to Heaven Acquisitie - 9,0 (3 stemmen) Je weet wie je ideale klant is. Maar dan?! Alles benaderen wat los en vast zit? Nee, niet meer. Met deze 7 stappen behaal je meer en duurzamer succes in je verkoop.
Lees verder..
8 redenen waarom sales development-teams falen Salesteam - 8,5 (2 stemmen) Sales development-teams zijn de drijvende kracht achter gekwalificeerde leads voor verkoopteams. Toch gaan er vaak dingen mis. Lees hier welke en hoe het anders kan.
Lees verder..
4 strategieën voor omgaan met de emotionele toestand van prospects Klanten psychologie Prospects die vroegtijdig afhaken, wat doe je ertegen? Let eens op hun emotionele toestand op het moment dat je nog in gesprek bent. Daar liggen kansen om afhaken te voorkomen.
Lees verder..
5 cruciale stappen voor de perfecte demo Closing - 9,2 (5 stemmen) Hoe het verkopersvak ook verandert, demo’s horen erbij. Gebruik deze 5 tips om in het vervolg echte impact te creëren bij je prospects.
Lees verder..
Van groeistagnatie naar succes Salesmanagement - 10,0 (2 stemmen) Het is een situatie die iedere ondernemer en dus ook ieder salesteam vroeg of laat tegenkomt: groeistagnatie. Hoe ga je daarmee om?
Lees verder..
Maak van je LinkedIn account een leadkanon Social Selling - 9,0 (1 stemmen) Acquisitie via LinkedIn is een kunst die velen (nog) niet verstaan. Gebruik deze 9 tips om je social selling een boost te geven.
Lees verder..
Vertrouwen winnen in 5 stappen Acquisitie - 9,0 (29 stemmen) - 1 reacties Het is voor veel accountmanagers, ZZP’ers en ondernemers enorm lastig om in gesprek te komen met prospects. Ontdek hier de tools die je helpen om het perfecte gesprek te voeren.
Lees verder..
De toekomst van B2B verkoop Verkoopstrategie - 9,3 (21 stemmen) - 1 reacties De B2B wereld is veranderd. Ga aan de slag met deze vier onmisbare strategieën om in de voorhoede van sales te blijven.
Lees verder..
Voorkom gezichtsverlies in een salesgesprek Gesprekstechniek - 9,5 (10 stemmen) - 1 reacties Hoe je praat bepaalt voor een groot deel hoe de prospect over je gaat denken. Twijfeltaal is uit den boze. Lees hier hoe je daarbij uit de buurt blijft.
Lees verder..
De 5 beste salestools ooit 9,5 (13 stemmen) Hoe kun je jouw salesproces met 200% verbeteren? We hebben de afgelopen jaren honderden salestools getest en beoordeeld. Daar zijn een paar ijzersterke tools van overgebleven die zo goed zijn dat we ze dagelijks gebruiken.
Lees verder..
From Call to Close Acquisitie - 5,5 (2 stemmen) 6 principes die iedere Software as a Service (SaaS) Sales Development Representative (SDR) uit het hoofd moet leren. Lees verder en doe er je voordeel mee.
Lees verder..
6 stappen om de reacties op je mail gigantisch te verhogen! Acquisitie - 9,1 (14 stemmen) Veel salesmensen klagen dat ze zo weinig reacties krijgen op hun mails. Maar reageer je zelf ooit op een standaard salesmail? Precies. Met deze tips zorg je ervoor dat mensen wel gaan reageren.
Lees verder..
Wolven worden niet aan lijntjes gehouden Bezwaren - 8,8 (25 stemmen) - 1 reacties Valse bezwaren en uitvluchten zijn dagelijkse kost voor verkopers. De wolf van Wallstreet bedacht een effectieve methode om ze te lijf te gaan. Lees er hier alles over.
Lees verder..
Start niet met verkopen zonder deze nieuwe salesmethode! Acquisitie: Sales training - 7,0 (7 stemmen) - 1 reacties De saleservaring bepaalt voor meer dan 50% de klantloyaliteit. Lees hier met welke methode je die ervaring optimaal inzet voor meer verkoopsucces.
Lees verder..
New Business en de veranderende wereld om ons heen Verandering in de Verkoop - 8,6 (16 stemmen) De bekende salescoach uitspraak ‘Als je doet wat je deed…’ is in deze corona tijden meer dan ooit aanwezig. Wat kan je doen?
Lees verder..
3 FBI technieken om een gesprekspartner voor je te winnen Verkoopgesprek - 9,1 (20 stemmen) - 2 reacties Een salesgesprek is geen kruisverhoor, maar de FBI kan je wel helpen een stroef gesprek weer vlot te trekken. Gebruik deze 3 technieken…
Lees verder..
In 6 stappen meer reactie op je mail E-mail - 8,7 (22 stemmen) - 3 reacties
'Waarom' laat je sales exploderen 8,4 (5 stemmen)
Dit proces laat jouw sales exploderen, juist nu! Verkoopstrategie - 9,5 (16 stemmen)
Mensenkennis maakt het verschil Klantenpsychologie - 8,8 (19 stemmen)
Van spitsen naar specialisten Salesteam - 8,5 (26 stemmen) - 1 reacties
Nieuwe business via nieuwe kanalen Nieuwe klanten - 7,8 (26 stemmen)
Persoonlijke Sales Ontwikkeling


Abonneer
Onze auteurs
Jan-Willem  Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

Rene  Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Natasja   Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

Michel  Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer helpt met zijn verkooptrainingen en publicaties bedrijven meer winstgevende omzet t.. meer..

Harro  Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten was 15 jaar eigenaar/MD van Bron & Partners Sales- en Communicatieopleidingen.
Nu geeft hij met zijn bedrijf Blue Tree Consultancy BV advies op gebied van organisatiestrategie, .. meer..

Marianne van de Water

Marianne van de Water

Expert koude acquisitie | Trainen, schrijven en vertellen over succesvol bellen | Iedereen met een.. meer..

Toine  Simons

Toine Simons

Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

Jorg  Hartog

Jorg Hartog

Hoe bouw je een new business machine waarmee je iedere maand een constante flow van afspraken en n.. meer..

Jos  Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

André  Hagelen

André Hagelen

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..