Alle artikelen van Robert Willemsen

Robert Willemsen

Robert Willemsen is presentatietrainer en auteur. Hij houdt zich voor bedrijven bezig met image onderzoek, dress codes en zakelijke omgangsvormen. Hij is de enige in Nederland die flexibele dress codes opstelt a.h.v. (foto)research. Willemsen is o.m. auteur van “De stijl van succes”.

Welke invloed heeft uw pak op uw klant? Kleding - 7,1 (50 stemmen) - 9 reacties Klanten worden altijd beïnvloed door de verschijning van verkopers, het is de "verpakking" van de persoon. De vraag is welke objectief meetbare invloed heeft kleding op de acceptatie en effectiviteit van verkopers.
Lees verder..
Visuele boodschappen van kleding Lichaamstaal - 6,3 (36 stemmen) - 6 reacties De kleding van een verkoper zendt allerlei signalen uit. Goede beeldvorming vergroot uw acceptatie en effectiviteit waardoor u meer verkoopt. Verkeerde signalen kosten orders.
Lees verder..
Hoe kleedt een vrouw zich voor succes Kleding - 6,1 (65 stemmen) - 13 reacties Vrouwen moeten vaak extra veel moeite doen om hetzelfde te bereiken als mannen. Het gaat dan niet alleen maar om de inhoud of de prestaties, maar vooral om de perceptie en dat kan je beïnvloeden met wat je draagt.
Lees verder..
Eerste indruk vrouwelijke verkoper Eerste indruk - 7,4 (11 stemmen) Als we naar een vrouw kijken, dan weet iedereen dat verschillende elementen als haar, kleding en accessoires invloed hebben op haar image. Laten we die elementen eens systematisch variëren en kijken wat er gebeurt met de eerste indruk.
Lees verder..
Kleding voor Salesvrouwen Kleding - 7,8 (12 stemmen) Wij legden honderden salesmensen 6 foto's met combinaties voor. Wie kozen ze als collega om samen een belangrijke klant te bezoeken?
Lees verder..
De goede handdruk Lichaamstaal - 5,9 (18 stemmen) - 3 reacties Een goede handdruk helpt de relatie met je klant meteen te definieren: je bent zelfverzekerd en hebt zin in het gesprek.
Lees verder..
Een blauw pak met een bijzondere das Kleding - 4,8 (8 stemmen) Een paar honderd respondenten kregen een blauw pak, beige shirt en een fel blauwe das met gele zonnetjes erop te zien. Dit had een verrassende uitslag tot gevolg.
Lees verder..
Als alleen kleding een rol speelt Kleding - 6,0 (8 stemmen) - 1 reacties Welk pak zou de voorkeur krijgen? 100 mensen kregen 4 foto's voorgelegd met de vraag ‘U bent directeur van een bedrijf. Welke van deze account managers zou u wel en niet meenemen naar een grote, nieuwe klant?’
Lees verder..
Wie is de 'Career Girl'? Carrière in de Verkoop Men is geneigd ook je carrièrepotentieel in te schatten aan de hand van je kleding. Hoe iemand eruitziet roept immers bepaalde associaties op. De vraag was wie het snelst en wie het langzaamst carrière maakt.
Lees verder..
Wie is de snelste carrièremaker? Carrière in de Verkoop - 6,5 (2 stemmen) Uit onderzoek bleek dat de meeste interviewers van mening zijn dat sollicitanten die zich goed presenteren ook beter zullen functioneren. Goede presentatie heeft in de ogen van veel mensen een voorspellende waarde.
Lees verder..
Persoonlijke Sales Ontwikkeling


Abonneer
Onze auteurs
Rene Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Marcel Hoefman

Marcel Hoefman

Marcel Hoefman traint en adviseert organisaties en individuen die meer rendement uit commerciële .. meer..

Natasja  Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer is oprichter van SalesQuest, een trainingsbureau gespecialiseerd in acquisitie- en .. meer..

Harro Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten is directeur/ eigenaar en trainer bij Bron & Partners. Hij adviseert bedrijven .. meer..

Toine Simons

Toine Simons

Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

Victor Bonke

Victor Bonke

Als bevlogen spreker, trainer en coach helpt Victor salesmensen bij (koude) acquisitie, gebaseerd .. meer..

Jos Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

André Hagelen

André Hagelen

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..