Beerschot & Simons

Dorpsstraat 5A
9537 TB Eesergroen
0152560949
Begin 1990 heeft Antoine Simons, oprichter van Beerschot & Simons, de Consultative Selling Methode naar Nederland gehaald en deze methode doorontwikkeld tot een effectieve commerciële aanpak voor consultants en dienstverleners.
Onze trainingen geven inzicht in hoe je als ‘Trusted-Advisor’ invloed krijgt op de besluitvormingsdynamiek van de klant en hoe je regie krijgt over het verkoopgesprek.
Trainers
 • Toine Simons
 • Specialisaties
 • Verkoopvaardigheden
 • Sales Management
 • Account Management
 • Verkoopgesprek
 • Consultative / Solution Selling

 • Aanbevelingen

  7

  Klantencijfer

  8,3 (8 stemmen)

  Uw beoordeling    Ja, ik heb ervaring met dit bedrijf
  Zou u dit bedrijf aan uw relaties aanbevelen?

   Ja
   Nee
  Welk cijfer zou u dit bedrijf geven?

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10


  Reviews

  Simon Sanders

  Het waren 2 zinvolle dagen waarin we op een plezierige manier met onszelf werden geconfronteerd. Altijd goed om de spiegel even te zien maar nog mooier om tools te krijgen hoe het ook kan of om zaken vanuit een ander perspectief te benaderen. Ik heb hier weer mooie dingen uit kunnen halen om mee aan de slag te gaan en mezelf te verbeteren.

  Martijn Coolen

  Toine is een zeer ervaren trainer die niet alleen theorie behandelt maar ook in gaat op de praktijk. Hierdoor is het voor mij makkelijker om de opgedane lesstof toe te passen in eigen praktijksituaties. Ik heb veel geleerd. Tevens waren alle randzaken zoals eten/drinken/overnachting perfect geregeld. Aanrader!

  Sven Rozendal

  Erg tevreden over de training. De stof en het niveau van de training sloot aan bij mijn verwachting. Als je denkt dat je alles weet van Sales zou ik deze mensen toch willen vragen om de training te gaan volgen. Je leert namelijk altijd!
  Het stellen van de juiste vragen, het doorvragen en het hebben van een eigen visie zijn hele concrete voorbeelden die ik direct kan toepassen in mijn huidige manier van werken. En op de langere termijn zie ik zeker kansen om de hele methodiek in te voeren bij de organisatie waarvoor ik werk. Kortom, zeer geslaagd!

  Julian van den Bold

  Zeer aan te bevelen! Ik reageer laat daar ik eerst het bewijs wilde ervaren van de aanpak van Toine. De eerste deal is binnen en wat voor 1, we gaan voor een grote zorgverzekeraar een geweldige game ontwikkelen. Mn oude aanpak (zo snel mogelijk naar offerte) had zeker niet gewerkt in deze, de aanpak van Toine des te meer. Door het toepassen van crucial questions en meer mensen van de prospect te betrekken (ipv direct offreren en closen) worden we meer gezien als gelijkwaardige partner. De uiteindelijke besluitvorming was slechts een formaliteit.... Dank Toine!

  Karim El-Guallai

  Door de compacte omvang van de groep heb ik de training als intensief ervaren. de oefeningen sluiten goed aan bij de praktijk. De technieken zijn inmiddels al in praktijk gebracht. Mooie training!

  Hans de Wit

  Zeer inspirerende salestraining in ontspannende omgeving waarbij veel ervaring is opgedaan door rollenspellen en directe feedback. Daarnaast is de bevlogenheid en praktijkervaring van trainer Toine Simons bruikbaar en goed te vertalen naar de eigen beroepscontext. Absolute aanrader!

  Lotje Bruin

  Erg waardevolle training, met veel inzichten. Confronterend om erachter te komen dat je het eigenlijk al die tijd 'verkeerd' heb gedaan. Maar fijn om te weten hoe het beter kan. Ook goed in de praktijk uit te voeren! Enige puntje van verbetering is de tijd na het eten; je merkt dat de energie dan weg is, dus wellicht is het een idee om dit onderdeel eruit te halen en bijv. vroeger te beginnen?

  Nils Zomer

  Erg tevreden over de training! Handvatten gekregen die van toepassing komen in de praktijk.
  Toine is een fijne trainer en daagt je echt uit om je persoonlijk te verbeteren. De pragmatische insteek en de ervaring van de trainer maken het een waardevolle training!

  Nizar Es-Skali

  Toine is een zeer ervaren sales professional. Tijdens zijn training Consultative Selling heb ik veel geleerd over de juiste structuur/aanpak in het verkoopproces om gezamenlijk met de klant stappen te zetten richting een gedragen oplossing. Tevens is de locatie prachtig en biedt letterlijk ruimte en rust. Een aanrader!
  Ter verbetering: 1-de avondmaaltijd op een vroeg tijdstip door de cateraar laten verzorgen. 2-de slaapkamers beter inrichten om meer ruimte te bieden.

  Afsha Alam

  De locatie zorgt ervoor dat je letterlijk alles los kunt laten en je kunt focussen op de training die eigenlijk op een zeer natuurlijke manier onderdeel wordt van de twee dagen die voorbij vliegen. Mede doordat de mensen qua achtergrond op elkaar zijn afgestemd en we samen koken, eten, denken en opdrachten uitwerken ben je al zeer snel echt een team wat elkaar helpt en van elkaar leert. De inhoud van de training is goed opgebouwd, het is best veel stof wat je in twee dagen eigen moet maken en idealiter zou ik er 5 dagen van maken. Een week is best intensief, tegelijkertijd moet je heel bewust je stijl en werkwijze verbeteren. Al met een al een zeer bijzondere en leerzame ervaring die ik zeker aanraad!

  Minke Meijer

  Een zeer waardevolle en inspirerende training op een prachtige locatie! Toine geeft goede handvatten en inzichten voor een verkoopgesprek met toegevoegde waarde, die je direct en met succes kunt toepassen. De gezamenlijke activiteiten zorgen daarnaast ook voor meer verbondenheid binnen het team.

  Jessica Donker

  Inmiddels 2x training gevolgd bij Toine. Hij is scherp, prikkelend en inhoudelijk erg sterk. Naast de inspirerende inhoud ook weer genoten van het verblijf en de goede zorgen voor de inwendige mens. Prachtlocatie en lieve mensen!

  Willem van Aalst

  De eerste indruk is erg sterk. Toine is een man met een sterk charisma dat bij ons Salesteam zeer in de smaak viel. Met zijn humor en overtuigingskracht heeft hij ons een andere manier van Sales geleerd. Fantastische locatie waar wij met Toine Pizza's hebben gemaakt, bbq aangestoken en top avondjes gehad met ons team!

  Catetry@hmaill.xyz

  what is female viagra KRAS is a signal transduction molecule that is mutated in several cancers and can lead to increased cell proliferation, survival and migration

  Review plaatsen

  Let op
  Uw naam en eventueel uw website worden getoond boven uw review.
  Vul uw emailadres in als u op de hoogte gehouden wilt worden over andere reviews mbt dit bedrijf.

  Voornaam *
  Achternaam
  Bedrijfsnaam
  Uw website optioneel
  Vraag info aan
  Vraag vrijblijvend informatie aan bij
  Beerschot & Simons.


  M V


  Stuur mij informatie en neem contact met mij op
  Omschrijf kort uw aanvraag
  (optioneel)

  Verstuur
  U heeft nog niet alles ingevuld
  Persoonlijke Sales Ontwikkeling


  Abonneer
  Onze auteurs
  Jan-Willem Seip

  Jan-Willem Seip

  Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

  Rene Knecht

  Rene Knecht

  Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

  Natasja  Hoogenboom

  Natasja Hoogenboom

  De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

  Michel Hoetmer

  Michel Hoetmer

  Michel Hoetmer helpt met zijn verkooptrainingen en publicaties bedrijven meer winstgevende omzet t.. meer..

  Harro Willemsen

  Harro Willemsen

  Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

  Richard van Houten

  Richard van Houten

  Richard van Houten was 15 jaar eigenaar/MD van Bron & Partners Sales- en Communicatieopleidingen.
  Nu geeft hij met zijn bedrijf Blue Tree Consultancy BV advies op gebied van organisatiestrategie, .. meer..

  Marianne van de Water

  Marianne van de Water

  Expert koude acquisitie | Trainen, schrijven en vertellen over succesvol bellen | Iedereen met een.. meer..

  Toine Simons

  Toine Simons

  Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

  Jorg Hartog

  Jorg Hartog

  Hoe bouw je een new business machine waarmee je iedere maand een constante flow van afspraken en n.. meer..

  Jos Burgers

  Jos Burgers

  Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

  André Hagelen

  André Hagelen

  André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..