Alle artikelen over Veranderingen in de Verkoop

Omzet met videoconferencing Koude acquisitie - 8,9 (11 stemmen) - 1 reacties Doordat we noodgedwongen niet meer face-to-face kunnen samenzitten met onze klanten kunnen we onze verkoopgesprekken op een andere manier gaan managen. #covid19
Lees verder..
Sales in tijden van crisis Veranderingen in de Verkoop - 8,5 (24 stemmen) - 2 reacties Een nieuwe recessie heeft onverwacht toegeslagen. Lees hier de belangrijkste aanbevelingen om als salesprofessional sterker door deze crisis te komen.
Lees verder..
De vele wegen naar nieuwe orders Acquisitie - 8,4 (8 stemmen) - 4 reacties De tijden van vijf à zes verkoopbezoeken per dag in de industriële sector van het bedrijfsleven zijn allang voorbij.


Hoe bereiken we dan al onze klanten?
Lees verder..
Van een welwillende klant naar een klant die wat wil Klantenkennis - 9,5 (2 stemmen) Om te kunnen leren van geschiedenis is kennis ervan nodig. Hoe zat het ook alweer met alle ontwikkelingen in de verkoop, en wat kan je ermee voor de toekomst? Ontdek het hier.
Lees verder..
‘Agile’ verkopen Verkoopproces - 9,3 (3 stemmen) ‘Niet wat de klant vraagt, maar wat de klant nodig heeft.’ Traditionele dienstenverkoop verliest haar kracht. Ontdek hier het antwoord op de ontwikkelingen in inkoop-land.
Lees verder..
Blijf jij waarde toevoegen? Koopproces - 9,3 (17 stemmen) - 1 reacties Over de toekomst van het salesvak wordt veel gezegd. Maar of jij als verkoper klaar bent voor die toekomst hang van allerlei factoren af. Doe je voordeel met dit overzichtsartikel!
Lees verder..
De verkoop verandert, transformeer uw aanpak Verkoopproces - 7,9 (14 stemmen) Tegenwoordig nemen inkopers pas contact op met mogelijke verkopers als 57% van het inkoopproces is gepasseerd. Tips voor de moderne verkoper om de manier van verkopen te laten aansluiten bij deze verandering.
Lees verder..
De verkoopcrisis is voorbij. En nu? Sales Management - 8,0 (5 stemmen) Veel sales managers staan voor de keuze: doorgaan of een nieuw pad inslaan. Wat doet u?
Lees verder..
Omgaan met verandering: een ware uitdaging! Veranderingen in de Verkoop - 8,1 (13 stemmen) - 8 reacties Is het u opgevallen hoe veel er verandert in uw leven, uw werk, uw organisatie en uw omgeving? Verandering is inherent aan het leven – maar dát maakt het voor sommigen niet minder moeilijk om te hanteren.
Lees verder..
Is het effect van de gunfactor afgenomen? Gunfactor - 6,3 (23 stemmen) - 5 reacties Het is een bekend maar ongrijpbaar fenomeen: de gunfactor. Verkopers willen het graag hebben en salesmanagers willen verkopers die erover beschikken. Maar wat is het precies, kan het beïnvloed worden en is het aan verandering onderhevig?
Lees verder..
Nieuwe kansen voor verkopers Veranderingen in de Verkoop - 7,5 (4 stemmen) Het enige wat nooit verandert is ... verandering! Maar hoe zet u de ongemakken van verandering om in uw voordeel?
Lees verder..
Verander! Succesfactoren - 7,3 (9 stemmen) - 2 reacties Ik ontmoette een trainingsdeelnemer die ik twee jaar geleden heb leren kennen. Hij vertelde dat hij zelfstandig marketeer was geworden, maar het erg moeilijk had in het krijgen van opdrachten.
Lees verder..
Veranderende eisen aan verkopers Consultative Selling - 6,8 (25 stemmen) - 8 reacties Veranderende omstandigheden stellen aanvullende eisen aan verkopers. Over welke kwaliteiten moet een verkoper beschikken om in hedendaagse, dynamische en competitieve markten succesvol te zijn en te blijven?
Lees verder..
Zelfonderzoek voor verkopers Persoonlijke ontwikkeling - 7,3 (7 stemmen) - 8 reacties Vooral als verkoper is het het zaak om met enige regelmaat naar uzelf en uw omgeving te kijken en het nodige bij te stellen. Dit is pure noodzaak als u een betere verkoper wilt worden.
Lees verder..
Persoonlijke Sales Ontwikkeling


Abonneer
Onze auteurs
Rene  Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Marcel  Hoefman

Marcel Hoefman

Marcel Hoefman traint en adviseert organisaties en individuen die meer rendement uit commerciële .. meer..

Natasja   Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

Michel  Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer helpt met zijn verkooptrainingen en publicaties bedrijven meer winstgevende omzet t.. meer..

Harro  Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten is directeur/ eigenaar en trainer bij Bron & Partners. Hij adviseert bedrijven .. meer..

Toine  Simons

Toine Simons

Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

Jan-Willem  Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

Victor  Bonke

Victor Bonke

Als bevlogen spreker, trainer en coach helpt Victor salesmensen bij (koude) acquisitie, gebaseerd .. meer..

Jos  Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

André  Hagelen

André Hagelen

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..