Alle artikelen over Succes in de Verkoop

Negen designprincipes voor presentaties PowerPoint - 9,6 (8 stemmen) - 3 reacties Als commercieel professional geef je regelmatig presentaties. Als je hierbij presentatiesoftware inzet, besteed dan ook voldoende aandacht aan je design. Deze negen principes helpen je hiermee verder.
Lees verder..
'Yves Gijrath verliest Badr Hari' Entree - 8,2 (18 stemmen) - 1 reacties Hoe kunt u opvallen in de informatie-overload waarmee uw klanten worden geconfronteerd? Leer van de journalistiek...
Lees verder..
Hoe denkt een winnaar? Succes in de Verkoop - 8,1 (36 stemmen) - 1 reacties Winnaars hebben een fundamenteel andere mindset dan verliezers. In dit artikel nemen we een kijkje in het hoofd van een verkoper die veel scoort. Wat kunt u van deze verkoper (m/v) leren?
Lees verder..
Deze 10 communicatieskills helpen u naar de sales top Communicatie - 8,8 (25 stemmen) Wat is de beste manier om een commerciële topper te worden? Werken aan uw communicatieskills, zo simpel is het. Deze 10 vaardigheden helpen u uw communicatie te verbeteren en zo een topverkoper te worden.
Lees verder..
De vrouwelijke inbreng in de verkoop is veel belangrijker dan u denkt... Vrouwen in sales - 8,3 (39 stemmen) - 5 reacties Bij 80% van de aankopen spelen vrouwen een belangrijke rol. Maar verkopen gebeurt nog vrijwel altijd op de aloude, mannelijke manier: scoren en winnen. Tips om het anders aan te pakken.
Lees verder..
Intuïtie: kenmerk van leiders en topverkopers Intuïtie - 8,8 (43 stemmen) - 12 reacties Is het u weleens opgevallen dat topverkopers bepaalde eigenschappen voor succes hebben? Het loont om dat succes na te streven.
Lees verder..
Effectief carrière maken in sales Topverkopers - 8,5 (4 stemmen) De carrières van succesvolle sales professionals laten bepaalde trends zien. Bent u toe aan een volgende stap? Doe dan uw voordeel met deze tips.
Lees verder..
Het geheim van de succesvolle verkoper Succes in de Verkoop - 7,0 (23 stemmen) - 3 reacties De wintermaanden vormen de belangrijkste periode voor Sales. Maar hoe komt u die maanden zo succesvol mogelijk door?
Lees verder..
Verkoper m/v Vrouwen in sales - 8,0 (18 stemmen) - 1 reacties Vrouwen zijn vanwege de “bedrading” in hun hersenen bij uitstek geschikt voor het verkopersvak. Toch gaat het vrouwelijke verkopers niet zomaar van een leien dakje. 5 tips voor meer succes bij mannelijke klanten.
Lees verder..
Tegendraads verkopen Problemen met Verkopen - 7,9 (47 stemmen) - 8 reacties Als logica en fraaie argumenten het laten afweten, is het soms slim om drastische maatregelen te nemen. Zet bijvoorbeeld de klant eens op het verkeerde been.
Lees verder..
Train uw wilskracht Succes in de Verkoop - 5,3 (9 stemmen) - 2 reacties Aan sales hangen veel bijzaken waar we liever onze kostbare energie niet aan "verspillen". Maar wat nu als juist die zaken de spil van ons succes vormen?
Lees verder..
Direct meer verkopen aan verse klanten Klantbehoefte - 8,8 (25 stemmen) - 4 reacties Een goede ober kijkt twee keer als hij wil weten wie wat wil bestellen en biedt waar mogelijk meer dan gevraagd wordt: “Wilt u daar nog iets bij?” Dit kunt u toepassen in de verkoop.
Lees verder..
Hoe nuttig zijn targets? Doelen stellen - 7,9 (31 stemmen) - 5 reacties De populaire literatuur staat er vol mee: richt u op uw targets. Maar helpt dit nu echt? Een nuchter en praktisch antwoord.
Lees verder..
De eerste belangrijke stap naar de order Succes in de Verkoop - 7,8 (40 stemmen) - 3 reacties Met verkooptechnieken, productkennis en andere 'harde' vaardigheden komt u niet ver, als u geen connectie heeft met de klant. Vijf basisregels voor hoe u die maakt.
Lees verder..
De kracht van salescoaching Sales coaching - 7,9 (17 stemmen) - 4 reacties De complexiteit van het verkoopvak vraagt om voortdurende ontwikkeling van verkopers. Salescoaching is een van de meest effectieve manieren om verkopers te ontwikkelen en daarmee direct de kans op verkoopsucces te vergroten.
Lees verder..
De eigenschappen van uw product doen er NIET toe. Maar wat dan wel? Toegevoegde waarde - 7,0 (24 stemmen) - 4 reacties Wanneer u aan honderd verkopers vraagt wat hun organisatie te bieden heeft, zal 99% over hun hun producten beginnen. Een zal u vertellen over de waarde die ze hun klanten bieden. U mag raden wie het meeste succes heeft.
Lees verder..
Commerciële Innovatie Innovatie - 6,1 (8 stemmen) Kennis en vaardigheden zijn geen garantie voor duurzaam zakelijk succes. Soms eist de markt rigoureuze vernieuwingen en versnellingen. Welke rol speelt creativiteit hierin en wat is de relatie met innoveren?
Lees verder..
Vergroot de slagingskans van offertes Offertes - 8,2 (23 stemmen) - 1 reacties De slagingskans van offertes ligt meestal tussen de 10 en 30%. Verhoog deze kans aanzienlijk met gekwalificeerde leads en een nieuwe kijk op het begrip offerte.
Lees verder..
Succes in de verkoop is afhankelijk van uw mindset Succes in de Verkoop - 8,1 (38 stemmen) - 7 reacties Om succesvol te zijn in de verkoop moet u beschikken over een geïnspireerde mindset. Met onderstaande testvragen kunt u die ten positieve beïnvloeden en zo uw performance verbeteren.
Lees verder..
Leiderschap en beloningsstructuur Sales Management - 7,9 (18 stemmen) - 7 reacties In een verkooporganisatie beïnvloeden allerlei zaken succes in sales. Welke rol spelen beloningsstructuren en leiderschap daarbij?
Lees verder..
Organisatiemodel en hulpmiddelen Succes in de Verkoop - 6,7 (3 stemmen)
Samenwerken en samen beslissen Succes in de Verkoop - 5,3 (3 stemmen)
Resultaat vanuit wat u denkt en voelt Succes in de Verkoop - 6,5 (12 stemmen) - 4 reacties
Verantwoordelijkheid = kijken over uw eigen muurtje Presenteren - 7,8 (13 stemmen)
Is het verkoopvak moeilijker geworden? Concurrenten - 8,3 (38 stemmen) - 13 reacties
Vlammen in de verkoop Succesfactoren - 6,9 (40 stemmen) - 3 reacties
Leer van uw fouten in de verkoop Zelfontwikkeling - 5,3 (42 stemmen) - 3 reacties
Hoe reageert u op offerteaanvragen? Succesfactoren - 7,0 (43 stemmen) - 2 reacties
De 3 ingrediënten van alle succesvolle presentaties Presenteren - 7,7 (56 stemmen) - 9 reacties
Laat uw succes zich maar bewijzen Succes in de Verkoop - 7,3 (14 stemmen) - 17 reacties
(H)Eerlijk Scoren! Succes in de Verkoop - 7,7 (24 stemmen) - 5 reacties
De V-factor Succesfactoren - 7,0 (5 stemmen)
Succes moet je vieren! Succes in de Verkoop - 1,0 (1 stemmen) - 2 reacties
Ga niet op uw gevoel af ! Succes in de Verkoop - 1,0 (1 stemmen) - 9 reacties
Presteren, presteren, presteren! Voorbereiding - 7,4 (25 stemmen) - 2 reacties
Wetten van Succes Succes in de Verkoop - 8,0 (13 stemmen) - 1 reacties
Verhoog uw efficiëncy Succes in de Verkoop - 7,0 (6 stemmen)
Persoonlijke Sales Ontwikkeling


Abonneer
Onze auteurs
Jan-Willem  Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

Rene  Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Natasja   Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

Michel  Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer helpt met zijn verkooptrainingen en publicaties bedrijven meer winstgevende omzet t.. meer..

Harro  Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten is directeur/ eigenaar en trainer bij Bron & Partners. Hij adviseert bedrijven .. meer..

Marianne van de Water

Marianne van de Water

Expert koude acquisitie | Trainen, schrijven en vertellen over succesvol bellen | Iedereen met een.. meer..

Toine  Simons

Toine Simons

Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

Jorg  Hartog

Jorg Hartog

Hoe bouw je een new business machine waarmee je iedere maand een constante flow van afspraken en n.. meer..

Jos  Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

André  Hagelen

André Hagelen

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..