Alle artikelen over LinkedIn

Hoe draagt LinkedIn bij aan de winnende aanbesteding? LinkedIn - 8,0 (1 stemmen) Het is een must dat de LinkedIn-profielen aansluiten bij uw aanbestedingstekst. Tijd om uw LinkedIn-profiel af te stoffen? Met deze tips draagt uw zichtbaarheid op LinkedIn bij aan de winnende aanbesteding.
Lees verder..
Maak van je LinkedIn account een leadkanon Social Selling Acquisitie via LinkedIn is een kunst die velen (nog) niet verstaan. Gebruik deze 9 tips om je social selling een boost te geven.
Lees verder..
Hardlopen is doodlopen bij acquisitie Acquisitie - 8,0 (10 stemmen) Je hebt bij social selling steeds meer geautomatiseerde tools die claimen te kunnen helpen bij leadgeneratie. Maar moet je die wel inzetten?
Lees verder..
Sales Navigator bij acquisitie Acquisitie - 9,3 (7 stemmen) Bij LinkedIn is ook een betaalde variant beschikbaar: Sales Navigator. Maar heb je hier wat aan als je acquisitie pleegt? Ontdek hier of deze investering de moeite waard is.
Lees verder..
Het benaderen van CEO’s via Linkedin Koude acquisitie - 9,1 (50 stemmen) - 3 reacties In de hype van verkopen en leads generen via LinkedIn vergeten we dat de klassieke marketingtechnieken NIET werken. Lees hier hoe het anders kan.
Lees verder..
De 5 mooiste social selling kansen voor 2017 Social selling - 7,4 (11 stemmen) - 1 reacties Social selling wordt met het jaar belangrijker. Waar liggen uw mogelijkheden en wat is daar voor nodig? Advies en tips over de ontwikkelingen die dit jaar gaat brengen.
Lees verder..
Hoe gebruikt u vaardigheden en aanbevelingen op LinkedIn? LinkedIn - 9,1 (17 stemmen) Een opvallend onderdeel van uw LinkedIn profiel is het overzicht met ‘vaardigheden’. Allemaal foto’s van mensen en ‘scores’. Wat kunt u daarmee als verkoper?
Lees verder..
Een kwalitatieve salespipeline in 11 stappen LinkedIn - 8,9 (9 stemmen) - 2 reacties Social Selling is de tijdsinvestering dubbel en dwars waard. Toch leveren de meeste sociale media workshops weinig resultaat. Hoe dan wel?
Lees verder..
LinkedIn bedrijfspagina optimaal inzetten LinkedIn - 8,3 (3 stemmen) - 2 reacties De bedrijfspagina op LinkedIn kan verkopers goed van dienst zijn. Verbreed uw LinkedIn kennis en ontdek hoe de company-page u nieuwe prospects op kan leveren.
Lees verder..
LinkedIn als lead-generator Koude Acquisitie - 8,7 (59 stemmen) - 12 reacties LinkedIn heeft in Nederland een grove 4 miljoen accounts. Hoe maakt u daar als verkoper optimaal gebruik van?
Lees verder..
Hoe wordt u als verkoper gevonden op LinkedIn? LinkedIn - 8,3 (6 stemmen) Zorg ervoor dat de prospect niet de concurrent maar ú vindt op LinkedIn. Tips over mogelijkheden om extra op te vallen.
Lees verder..
Twee essentiële onderdelen van uw LinkedIn-profiel LinkedIn - 7,8 (12 stemmen) Wat is het eerste waar u naar kijkt als u een LinkedIn-profiel voor het eerst ziet? Precies: de foto, die trekt als eerste de aandacht. Hoe ziet uw foto eruit? En wat staat er in uw headline?
Lees verder..
LinkedIn-groepen als acquisitie instrument LinkedIn - 6,0 (8 stemmen) - 1 reacties Groepen binnen LinkedIn zijn een bekende bron van zakelijke informatie, maar u kunt ze ook uitstekend gebruiken voor actieve acquisitie. Ontdek hier hoe u dat precies doet.
Lees verder..
Acquisitie met LinkedIn: makkelijker kunnen we het niet maken Koude Acquisitie - 6,6 (30 stemmen) - 5 reacties LinkedIn geeft u inzicht in het netwerk van uw netwerk. Met name uw tweedelijns contacten zijn daarbij van groot belang. Maar hoe kunt u die nu benutten voor acquisitie?
Lees verder..
Onderscheidend gebruik van LinkedIn – Deel 2: De Aanbeveling LinkedIn - 5,3 (18 stemmen) - 8 reacties Een van de beste manieren om iemand in uw netwerk te waarderen is ongevraagd lovende woorden over hem of haar te schrijven. Maar een gebrek aan eigenheid kan averechts werken. Maak ook hier het verschil met uw originaliteit.
Lees verder..
Onderscheidend gebruik van LinkedIn - Deel 1: De Uitnodiging LinkedIn - 5,6 (33 stemmen) - 20 reacties Accepteert u zomaar alle LinkedIn-uitnodigingen? Stuurt u zomaar uitnodigingen aan onbekenden, ‘gewoon’ om uw netwerk te vergroten? Op beide vragen is het juiste antwoord uiteraard: “Nee.” Maak ook hier het verschil met uw originaliteit.
Lees verder..
LinkedIn: zin of onzin voor verkopers ? Koude Acquisitie - 7,2 (29 stemmen) - 8 reacties Je kunt op dit moment de kranten en vakbladen niet openslaan of er wordt wel iets geschreven over LinkedIn of over Social Media in het algemeen. Toch lijkt het erop dat de veel verkopers LinkedIn nog links laten liggen.
Lees verder..
5 Tips om via LinkedIn companies nieuwe klanten te vinden LinkedIn - 6,7 (9 stemmen) - 3 reacties De Companies-functionaliteit op LinkedIn is helaas nog weinig bekend en wordt door nog minder gebruikt.Toch is het een handige tool om nieuwe klanten te vinden.
Lees verder..
De belangrijkste factor in het succesvol zijn op LinkedIn voor verkopers LinkedIn - 6,9 (11 stemmen) De belangrijkste reden waarom veel mensen zeggen dat ze geen resultaten halen uit hun LinkedIn lidmaatschap of uit (online) netwerken in het algemeen is dat ze geen goede doelen stellen.
Lees verder..
7 Weinig bekende, maar belangrijke karakteristieken van LinkedIn LinkedIn - 7,1 (41 stemmen) - 5 reacties LinkedIn is een superkrachtige tool die ons als verkoper kan helpen snel resultaten te halen. Er zijn echter een aantal belangrijke karakteristieken die uw resultaten negatief kunnen beïnvloeden als u niet weet hoe ze werken of er geen rekening mee houdt.
Lees verder..
Verhoog uw visibiliteit bij de doelgroep door LinkedIn LinkedIn - 6,7 (15 stemmen)
Wat is de toegevoegde waarde van LinkedIn voor een verkoper? LinkedIn - 7,9 (18 stemmen)
12 redenen waarom verkopers LinkedIn zouden moeten gebruiken LinkedIn - 9,9 (7 stemmen) - 3 reacties
Waarom sommige verkopers denken dat LinkedIn niet voor hen werkt LinkedIn - 10,0 (4 stemmen)
7 manieren om potentiële klanten te vinden via LinkedIn LinkedIn - 8,2 (12 stemmen) - 2 reacties
Wat is de toegevoegde waarde van LinkedIn voor een verkoper? deel 1 LinkedIn - 9,4 (5 stemmen) - 6 reacties
Ik ben op LinkedIn en krijg toch geen klanten LinkedIn - 8,4 (7 stemmen) - 5 reacties
Persoonlijke Sales Ontwikkeling


Abonneer
Onze auteurs
Jan-Willem  Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

Rene  Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Natasja   Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

Michel  Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer helpt met zijn verkooptrainingen en publicaties bedrijven meer winstgevende omzet t.. meer..

Harro  Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten was 15 jaar eigenaar/MD van Bron & Partners Sales- en Communicatieopleidingen.
Nu geeft hij met zijn bedrijf Blue Tree Consultancy BV advies op gebied van organisatiestrategie, .. meer..

Marianne van de Water

Marianne van de Water

Expert koude acquisitie | Trainen, schrijven en vertellen over succesvol bellen | Iedereen met een.. meer..

Toine  Simons

Toine Simons

Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

Jorg  Hartog

Jorg Hartog

Hoe bouw je een new business machine waarmee je iedere maand een constante flow van afspraken en n.. meer..

Jos  Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

André  Hagelen

André Hagelen

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..