Alle artikelen over Bezwaren

Omarm ieder bezwaar Bezwaren - 8,2 (9 stemmen) Bezwaren kunnen verdraaid lastig zijn. Maar, ze bieden ook kansen. Lees hier hoe je uit een bezwaar meer verkoopsucces haalt.
Lees verder..
Gefeliciteerd! Maar hoe verdeel je de taart? Klantbehoefte Een deal sluiten is een feest. Bij een feest hoort natuurlijk taart. Maar wie krijgt het grootste stuk? Dát is de cruciale vraag binnen het commerciële proces en de onderhandelingen.
Lees verder..
Hoe breng je een prijsverhoging? Prijs - 9,0 (9 stemmen) - 1 reacties Prijsverhogingen communiceren ligt gevoelig, maar juist door zoiets als de huidige inflatie staan veel verkopers voor die opgave. Lees hier hoe je dat succesvol aanpakt.
Lees verder..
Hoe een bezwaar tonnen kan kosten Bezwaren - 7,0 (1 stemmen) Als bezwaren van prospects vat krijgen op de verkoper, dan kan dat heel veel omzet kosten. Lees hier wat je kan doen om dit te voorkomen.
Lees verder..
Wolven worden niet aan lijntjes gehouden Bezwaren - 8,8 (25 stemmen) - 1 reacties Valse bezwaren en uitvluchten zijn dagelijkse kost voor verkopers. De wolf van Wallstreet bedacht een effectieve methode om ze te lijf te gaan. Lees er hier alles over.
Lees verder..
Bezwaren? Zoek ze op in het verkoopgesprek! Bezwaren - 8,1 (27 stemmen) - 1 reacties Bezwaren: dagelijkse kost voor de verkoper en toch vaak lastig te verteren. Drie technieken en een andere perspectief voor effectief omgaan met bezwaren.
Lees verder..
'De korting is uitverkocht' Prijsbezwaren - 8,2 (15 stemmen) - 3 reacties De presentatie van de prijs vormt vaak het grootste struikelblok in een verkoopgesprek. Hoe breng je zo’n gesprek tot een goed einde?
Lees verder..
Hoe word je als beginnend verkoper Trusted Advisor? Bezwaren - 9,0 (12 stemmen) Als je niet authentiek verkoopt zul je altijd met bezwaren te maken krijgen. Lees hier hoe je als junior verkoper de houding van Trusted Advisor kan aannemen.
Lees verder..
Houd die achterban in de peiling! Bezwaren - 7,7 (3 stemmen) U heeft een fantastisch gesprek gehad, maar wanneer u weer contact opneemt is het klimaat opeens veranderd. Ze willen niet meer … Wat is er gebeurd?
Lees verder..
Omgaan met bezwaren is niet verkopen Bezwaren - 8,8 (37 stemmen) - 5 reacties Krijgt u vaak te maken met bezwaren en tegenwerpingen. Dan is het tijd om uw salesaanpak te evalueren. Lees hier wat niet en wel te doen bij weerstand.
Lees verder..
Leer van tweedehands autoverkopers Prijsbezwaren - 7,5 (44 stemmen) - 3 reacties Aan prijsbezwaren valt niet te ontkomen. Hoe bereidt u zich daar effectief op voor? Leer van ervaren verkopers van tweedehands auto's.
Lees verder..
Maak van ieder bezwaar een kans Bezwaren - 7,8 (17 stemmen) - 5 reacties Alle mogelijk vormen die bezwaren van prospects kunnen aannemen, hebben één ding gemeen: U kunt er anders tegenaan gaan kijken.
Lees verder..
Meningen en feiten: bent u te duur?! Prijsdruk - 7,7 (41 stemmen) - 4 reacties Wist u dat mensen vrijwel niet van een eerder ingenomen standpunt zijn af te brengen? Lees hoe u effectief kan leren omgaan met iedereen die “weet” dat u te duur bent.
Lees verder..
Een verkoopgesprek zonder bezwaren bestaat niet Bezwaren - 6,4 (11 stemmen) Als het gaat over omgaan met bezwaren, dan gaat het vaak over het voorkomen of laten verdwijnen ervan. Dit is onmogelijk en ook bad for business! Ontdek waarom bezwaren omarmen logischer is dan ze weg te poetsen.
Lees verder..
Prijsbezwaren tackelen Prijsbezwaren - 7,5 (22 stemmen) - 2 reacties Cruijff over tackelen: "Ben je niet op tijd, dan ben je óf te vroeg, óf te laat.’ Dat geldt zeker voor prijsbezwaren. Leer van de meester.
Lees verder..
Hoe om te gaan met vooroordelen over uw product Bezwaren - 7,8 (30 stemmen) - 3 reacties U bent nog niet binnen of de klant heeft al bezwaren tegen uw product. Er is een simpele oplossing!
Lees verder..
Bereidt u zich voor zoals Obama? Voorbereiding - 6,7 (16 stemmen) In de verkoop zouden positieve antwoorden op lastige bezwaren, zoals CEO’s en politici die hebben, goed van pas komen. Maar ja, die voorbereiding kost veel tijd en geld. Of toch niet?
Lees verder..
You’re my friend Onderhandelen - 9,4 (23 stemmen) We houden niet van onderhandelen maar dat het moet staat buiten kijf. De ins en outs van ons onderhandelgedrag en twee oer-tips.
Lees verder..
Gek op prijsbezwaren Prijs - 7,7 (10 stemmen) - 1 reacties Wie zijn huis voor de vraagprijs verkoopt is blij. Maar als dat aan de eerste koper is, rijst meteen de vraag of er niet meer in had gezeten. Ontdek wat u kunt leren van een beetje weerstand tegen uw prijs.
Lees verder..
Hoe gaat u om met reflexbezwaren? Bezwaren - 8,4 (53 stemmen) - 7 reacties Bent u bij telefonische acquisitie gefrustreerd vanwege prospects die u afwijzen direct nadat u uw openingsboodschap hebt uitgesproken? Wat kunt u hieraan doen?
Lees verder..
Het antwoord op ‘We hebben geen budget’ Bezwaren - 4,4 (42 stemmen) - 9 reacties
Bezwaren tegen een techniek Bezwaren - 7,5 (39 stemmen) - 4 reacties
De afsluitfase Bezwaren - 6,9 (9 stemmen) - 1 reacties
Gesprekstechniek bij bezwaren Tegenwerpingen - 7,7 (88 stemmen) - 14 reacties
Moet u het serieus nemen wanneer de klant dreigt weg te lopen? Bezwaren - 5,6 (8 stemmen) - 2 reacties
Help! De klant komt met bezwaren in mijn verkoopgesprek Tegenwerpingen - 6,8 (5 stemmen) - 4 reacties
Maak duidelijk dat de klant geen risico’s loopt Koopproces - 7,2 (33 stemmen) - 1 reacties
Hoe ga je om met weifelende klanten? Moeilijke klanten - 7,5 (62 stemmen) - 3 reacties
Show me the money Films voor verkopers - 6,6 (16 stemmen) - 3 reacties
Persoonlijke Sales Ontwikkeling


Abonneer
Onze auteurs
Jan-Willem  Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”.. meer..

Rene  Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Natasja   Hoogenboom

Natasja Hoogenboom

De missie van Natasja Hoogenboom is kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun .. meer..

Michel  Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer helpt met zijn verkooptrainingen en publicaties bedrijven meer winstgevende omzet t.. meer..

Harro  Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten was 15 jaar eigenaar/MD van Bron & Partners Sales- en Communicatieopleidingen.
Nu geeft hij met zijn bedrijf Blue Tree Consultancy BV advies op gebied van organisatiestrategie, .. meer..

Marianne van de Water

Marianne van de Water

Expert koude acquisitie | Trainen, schrijven en vertellen over succesvol bellen | Iedereen met een.. meer..

Toine  Simons

Toine Simons

Toine Simons is Consultative Selling specialist en oprichter van trainingsbureau Beerschot & Simon.. meer..

Jorg  Hartog

Jorg Hartog

Hoe bouw je een new business machine waarmee je iedere maand een constante flow van afspraken en n.. meer..

Jos  Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net .. meer..

André  Hagelen

André Hagelen

André Hagelen is ondernemer en heeft meerdere bedrijven opgericht in marketing en sales. Zijn spe.. meer..