Over Verkopersonline.nl


Sales platform voor sales professionals die zich willen ontwikkelen in Sales


Verkopersonline.nl bestaat sinds 1999 en is in die tijd uitgegroeid tot de grootste en bekendste website voor verkopers en salesmanagers in Nederland. Wekelijks ontvangen ruim 23.000 sales professionals onze nieuwsbrief.

Verkopersonline.nl publiceert elke week artikelen & tips over alle facetten van het vak verkopen. Ook helpen wij u bij het zoeken naar een sales trainingsbureau.

Neem contact met ons op als u een bijdrage wil leveren aan Verkopersonline.nl


1. Artikelen & tips

Sinds 1999 hebben wij meer dan 1800 artikelen en tips over sales gepubliceerd. Wij bieden verkoop kennis; serieus en luchtig, altijd interessant en leerzaam. Voor de leergierige verkoper en sales manager die nog meer wil leren over het vak om daardoor natuurlijk nog meer te verkopen!

Nieuwsbrief
Twee maal per week versturen wij onze gratis nieuwsbrief. Twee keer een moment om nog meer te leren over uw vak. Klik hier om u aan te melden.

Zoeken
Bent u op zoek naar informatie over een speciaal onderdeel van sales?
Goede kans dat wij u kunnen helpen! Ga naar onze zoekpagina.

Onze auteurs
Onze auteurs zijn mensen uit de praktijk, met een lange ervaring. Ieder met zijn eigen specialisatie. Wie dat zijn? Hier een overzicht.


2. Sales Trainingsbureaus

Bent u even geen verkoper maar inkoper en bent u op zoek naar een sales training? Wij maken het u makkelijk!  Wij helpen u bij uw zoektocht.

  • Zoek sales trainingsbureaus dmv diverse filters.
  • Bekijk reviews & aanbevelingen
  • Lees tips over hoe een goede keuze voor een sales training maakt.

Klik hier om alle sales trainingsbureaus te bekijken


Privacy statement

Disclaimer